WeLcOme tO Our bOutiQuE

WeLcOme tO Our bOutiQuE
No 7-G, Jln 5/10, Seksyen 5, Bandar Rinching, 43500, Semenyih, Selangor

Friday, September 12, 2014

Perhatian...

Assalamualaikum
Disini sy maklumkan
Pihak kami agak sibuk
Jd sbrg pertanyaan di blog atau fb, kami mgkin akan ada yg terlepas pandang.
Jadi..utk memudahkan anda...

Wednesday, September 10, 2014

Iris Cradle sweet,cute,comel.and everything

Ini beberapa gambar iris cradle yang kami dah buat past few weeks

Harga Promo dah habis ye
Sekarang Normal Price..
Nak tau harga
WhatsApp je kami di
0129864769 ikin
0163222181 hazimi
TQ









Update latest pic....

LAMA TAK UPDATE GAMBAR YE..
SEYES MALAS NAK UPDATE DALAM BLOG DAN JADUAL KAMI SGT2lah pack selepas raya..
Alhamdulillah rezeki mencurah2 selepas raya
Ini dapatkan curi skit masa utk update latest pic
For those yg ada instagram
Follow je ig ikin_simanjaberendoi atau hazimi_smwd

Mmg confirm ada latest pic tau!

Ini sy share pakej twins wonderland cradle

Lokasi majlis di Rembau ,Negeri Sembilan

Saiz backdrop : 15ft




Sunday, July 20, 2014

Majlis berendoi / Pelamin Aqiqah Tema Cowboy by SiManja Berendoi

Anda nakkan sesuatu yang memorable untuk majlis Si Putera kesayangan? Inginkan tema yang 'RARE'  dan terus kekal menjadi kenangan terindah?

Kami , SiManja Berendoi telah mendekorasi majlis Aqiqah client kami yg bertempat di Country Homes,Rawang.

Dengan bertemakan Cowboy
menggunakan kombinasi warna kayu,merah ,coklat, kuning
Kami cuba yg terbaik untuk realisasikan tema cowboy ni

Jum view gambar




sbrg pertanyaan/tempahan

sms/whatssap only
0129864769 ikin
0163222181 hazimi

Thank You



Pakej Twins D'Kayangan Cradle Pakej eksklusif

Salam..
disini kami share majlis berendoi
Pakej twins eksklusif
D'Kayangan Cradle
Canopy Dais

warna tema : off white
Backdrop : 20ft lebar

utk pertanyaan / tempahan :
sms/ wassup shj kami di

0129864769 ikin
0163222181 hazimi




Discount!! Discount!! untuk pakej Tema Frozen.

Berita baik untuk anda semua
bersempena dengan bulan Syawal yg bakal menjelang,

kami di SMB dengan berbesar hati akan memberikan discount utk pakej signature kami iaitu FROZEN!

Pakej yang terhangat dan paling mendapat sambutan dikalangan client SMB



       Sebagai contoh, refer gambar di bawah


jadi jika ada sebarang pertanyaan/ tempahan

boleh
sms/wassup shj ke

0129864769 ikin
0163222181 hazimi

Thank You

Promosi Pra-Raya 2014 Iris Cradle Harga Promosi RM 450

Salam semua

seperti yang dijanjikan
SMB nak update promosi bersempena bulan syawal
Pakej promosi buaian baru kami

Harga pakej promosi ialah
RM 450 sahaja
*tidak termasuk kos transport

design dekorasi lengkap mini pelamin
*tertakluk kpd terma dan syarat

Pakej ini limited hanya 1 slot per week

Jadi siapa cepat dia dapat
siapa byr deposit dulu..dia yang booking pakej ni dulu ye..hehe!

promosi ini akan berjalan sehingga tarikh yg akan diberitahu kelak!

Warna tema boleh request ye!

sbrg pertanyaan/tempahan

sms/wassup only
0129864769 ikin
0163222181 hazimi

TQ all ^_^





Sweetest peeps

Jum View yang ini Juga

komen pleaseee